Welkom bij NOBISPLUS, Samen gaan we voor meer!

NOBISPLUS staat garant voor een professionele aanpak van al uw vastgoed. We begeleiden U doorheen het hele proces om tot slot samen met ons een succesvolle verkoop of verhuur te bereiken.

Bij ons blijft u steeds eigenaar van uw woning én eindbeslisser tijdens de verkoop. Dus U houdt de touwtjes in handen! Samen gaan we op zoek naar de beste marketingstrategie voor uw woning, om op die manier alle kandidaat-kopers te bereiken en de beste prijs voor uw woning te krijgen. Bovendien hoeft u geen schrik te hebben van ons ereloon, bij ons telt: geen resultaat = geen kosten voor u.

Als projectontwikkelaar zijn we dagelijks op zoek naar bouwgronden en/of afbraakpanden in de regio Vlaams-Brabant. Aarzel zeker niet om ons te contacteren, indien u eigenaar bent van een bouwgrond of onroerend goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden die passen bij uw ingegeven zoekcriteria.

Kortom, samen gaan we voor meer!

Hou me op de hoogte

Bent u op zoek naar een woning, appartement of bouwgrond? Laat het ons weten via onderstaande link en wij houden u steeds als eerste op de hoogte! U kan ons ook onmiddellijk contacteren op 016/38 73 38 of info@nobisplus.be

Schrijf je nu in

Overzicht nieuws

Wijzigingen verkooprecht vanaf 1 januari 2022 

19 Oktober 2021

Door de stijging van de woningprijzen in Vlaanderen wordt het voor vele mensen moeilijk om een eerste eigendom te kopen. Hier wil de Vlaamse regering iets aan doen!

Lees meer

Nieuwe regering verlaagt btw voor afbraak en heropbouw

06 Oktober 2020

Het verlaagde btw-tarief van 6% voor de sloop en heropbouw van gebouwen wordt uitgebreid tot het hele Belgische grondgebied.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons