Welkom bij NOBISPLUS, Samen gaan we voor meer!

NOBISPLUS staat garant voor een professionele aanpak van al uw vastgoed. We begeleiden U doorheen het hele proces om tot slot samen met ons een succesvolle verkoop of verhuur te bereiken.

Bij ons blijft u steeds eigenaar van uw woning én eindbeslisser tijdens de verkoop. Dus U houdt de touwtjes in handen! Samen gaan we op zoek naar de beste marketingstrategie voor uw woning, om op die manier alle kandidaat-kopers te bereiken en de beste prijs voor uw woning te krijgen. Bovendien hoeft u geen schrik te hebben van ons ereloon, bij ons telt: geen resultaat = geen kosten voor u.

Als projectontwikkelaar zijn we dagelijks op zoek naar bouwgronden in de regio Vlaams-Brabant. Aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons, indien u de eigenaar bent van een bouwgrond of onroerend goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden die passen bij uw ingegeven zoekcriteria.

Kortom, samen gaan we voor meer!

Hou me op de hoogte

Bent u op zoek naar een woning, appartement of bouwgrond? Laat het ons weten via onderstaande link en wij houden u steeds als eerste op de hoogte! U kan ons ook onmiddellijk contacteren op 016/38 73 38 of info@nobisplus.be

Schrijf je nu in

Overzicht nieuws

Nieuwe regering verlaagt btw voor afbraak en heropbouw

06 Oktober 2020

Het verlaagde btw-tarief van 6% voor de sloop en heropbouw van gebouwen wordt uitgebreid tot het hele Belgische grondgebied.

Lees meer

Welke nieuwe woonvorm past het best bij jou?

26 Februari 2020

We springen steeds creatiever om met onze manier van wonen. Uit noodzaak, uit overtuiging of gewoon omdat we wel eens wat anders willen. Maar wat zijn nu de belangrijkste en opmerkelijkste nieuwe woonvormen? Hier lees je alles over cohousing, flexwonen, hamsterhuren en nog veel meer.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons