Welkom bij NOBISPLUS, Samen gaan we voor meer!

NOBISPLUS staat garant voor een professionele aanpak van al uw vastgoed. We begeleiden U doorheen het hele proces om tot slot samen met ons een succesvolle verkoop of verhuur te bereiken.

Bij ons blijft u steeds eigenaar van uw woning én eindbeslisser tijdens de verkoop. Dus U houdt de touwtjes in handen! Samen gaan we op zoek naar de beste marketingstrategie voor uw woning, om op die manier alle kandidaat-kopers te bereiken en de beste prijs voor uw woning te krijgen. Bovendien hoeft u geen schrik te hebben van ons ereloon, bij ons telt: geen resultaat = geen kosten voor u.

Als projectontwikkelaar zijn we dagelijks op zoek naar bouwgronden in de regio Vlaams-Brabant. Aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons, indien u de eigenaar bent van een bouwgrond of onroerend goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden die passen bij uw ingegeven zoekcriteria.

Kortom, samen gaan we voor meer!

Hou me op de hoogte

Bent u op zoek naar een woning, appartement of bouwgrond? Laat het ons weten via onderstaande link en wij houden u steeds als eerste op de hoogte! U kan ons ook onmiddellijk contacteren op 016/38 73 38 of info@nobisplus.be

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons