RESIDENTIE: MERODEBOS

Op aanvraag
Prins de Merodelaan 25, 3271 Averbode

Omschrijving

*** NIEUW PROJECT ***   

Residentie MERODEBOS - Averbode   


Op een gedroomde toplocatie pal in het centrum van Averbode, aan het St-Jansplein én gelegen aan de toegangspoort van de Merodebossen, zal dit stijlvol, hedendaags en uniek woonproject verrijzen. Hier komen 31 eigentijdse Bijna-Energieneutrale nieuwbouwappartementen met 1 of 2 slaapkamers en ruime terrassen.

De appartementen hebben stuk voor stuk een mooie leefruimte met grote ramen waardoor de ruimte baadt in het licht en u een maximaal ruimtegevoel krijgt. Hier is het echt thuiskomen!

Met het oog op duurzaamheid en het zo laag mogelijk houden van de energiekosten van onze bewoners, kozen we ervoor om fossiele brandstoffen te weren uit het gebouw. In Residentie Merodebos wordt de aarde als onuitputtelijke energiebron gebruikt. De individuele warmtepompen zorgen er namelijk voor dat uw appartement het hele jaar door volgens uw eigen wensen verwarmd of gekoeld kan worden. Standaard vloerverwarming, eigen zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie zorgen voor een maximaal wooncomfort.

De volledige en kwaliteitsvolle standaardvoorzieningen zijn inbegrepen in de aankoopprijs. Bovendien kan u het appartement helemaal aanpassen naar uw wensen. Dat is één van de voordelen als u op plan koopt.


Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie.

Meer info: www.residentiemerodebos.be | 016 38 73 38

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons