Welkom bij NOBISPLUS, Samen gaan we voor meer!

NOBISPLUS staat garant voor een professionele aanpak van al uw vastgoed. We begeleiden U doorheen het hele proces om tot slot samen met ons een succesvolle verkoop of verhuur te bereiken.

Bij ons blijft u steeds eigenaar van uw woning én eindbeslisser tijdens de verkoop. Dus U houdt de touwtjes in handen! Samen gaan we op zoek naar de beste marketingstrategie voor uw woning, om op die manier alle kandidaat-kopers te bereiken en de beste prijs voor uw woning te krijgen. Bovendien hoeft u geen schrik te hebben van ons ereloon, bij ons telt: geen resultaat = geen kosten voor u.

Als projectontwikkelaar zijn we dagelijks op zoek naar bouwgronden en/of afbraakpanden in de regio Vlaams-Brabant. Aarzel zeker niet om ons te contacteren, indien u eigenaar bent van een bouwgrond of onroerend goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden die passen bij uw ingegeven zoekcriteria.

Kortom, samen gaan we voor meer!

Hou me op de hoogte

Bent u op zoek naar een woning, appartement of bouwgrond? Laat het ons weten via onderstaande link en wij houden u steeds als eerste op de hoogte! U kan ons ook onmiddellijk contacteren op 016/38 73 38 of info@nobisplus.be

Schrijf je nu in

Overzicht nieuws

Wat je moet weten over het opruimen van de inboedel

17 Augustus 2022

Wanneer je te maken krijgt met een woningontruiming of wanneer je binnenkort gaat verhuizen, krijg je te maken met het opruimen van de inboedel. Een verhuizing of ontruiming is een ingrijpende gebeurtenis welke veel tijd en energiekost. Het is daarom ook mogelijk om je inboedel te laten opruimen door een ontruimingsbedrijf.

Lees meer

Wijzigingen verkooprecht vanaf 1 januari 2022 

19 Oktober 2021

Door de stijging van de woningprijzen in Vlaanderen wordt het voor vele mensen moeilijk om een eerste eigendom te kopen. Hier wil de Vlaamse regering iets aan doen!

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons